Om

POPKAMMERET

En podkast OM MUSIKK

Musiker Einar (29) vil finne tilbake til musikknerden Einar (17). I selskap med artister skal det graves fram musikkgull. 

«Popkammeret er en veldig gledelig overraskelse! Jeg har lenge savnet en norsk ordentlig musikkpodkast. Jeg har tro på at denne podkasten vokser seg stor og god.» – Shaun på NRK P13 

«Einars nærhet til musikken og artistene han inviterer, gjør at det blir både spennende og aktuelle musikalske møter. De gode samtalene er lette og uanstrengte, samtidig som de også går i dybden. Det kan gjerne svinge innom de utroligste anekdoter fra musikklivet og noen ganger vippe over i det nerdete, men hele tiden med sjarm og lett tilgjengelighet for lytterne.» – Paal Ritter Schjerven, leder av Popsenteret

Einar Stray (1990) er en Spellemannsvinnende musiker og artist fra Sandvika med 10 år på baken i musikkbransjen. Han er mest kjent for sitt arbeid med Moddi, Cezinando og hans eget band Einar Stray Orchestra.

  • Facebook
  • Instagram

Popkammeret er støttet av Musikkforleggerne og NOPA.

MF_logo2.png

Musikk er gjengitt med tillatelse fra TONO. Uautorisert fremføring eller kopiering er ulovlig. Denne tjenesten tilbys av Einar Stray.